Oldal kiválasztása

Vásároljon minőségi tartalmat!

A klasszikus céges honlap ma már önmagában nem elegendő egy termék vagy szolgáltatás eladásához. Ahhoz, hogy biztosabban jussunk el leendő vásárlóinkhoz, ügyfeleinkhez, megfelelő tartalomra van szükség. Ráadásul nem is egyszeri szövegírásról van szó: folyamatosan kell eljuttatnunk a különböző csatornákon a friss, releváns, minőségi tartalmat a célközönséghez. Nálunk a szövegírás SEO optimalizálással együtt teljes, hogy biztosabb legyen a hatás!

Cikkek, blogbejegyzések

Blogjához, portáljához cikkeket, ajánlókat írunk, bármilyen témakörben. Szükség esetén kutatómunkát végzünk a tartalom összeállításához, az anyagokat pedig az igényeinek – akár az Ön által megadott kulcsszavaknak – megfelelően optimalizáljuk az online keresőmotorokhoz. Mert a szövegírás SEO optimalizálással együtt lehet csak igazán hatékony, ha online megjelenésre szánjuk.

E-bookok és könyvek

Letölthető, ingyenes tartalomra lenne szükség blogja vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez? Ügyfelei, vásárlói számára érdekes és hasznos e-bookot készítünk.

Hírlevelek, EDM levelek

A tartalommarketing fontos része a hírlevél- és edm (reklámlevél) kiküldés. Nem elegendő hatalmas adatbázist építeni, a feliratkozóknak érdekes, hasznos, csábító tartalmat kell küldeni, különben az aprólékos munkával összegyűjtött tábor nagyja gyorsan lemorzsolódik. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen is, ismerjük a buktatókat, segítünk Önnek a hatékony kiküldésben.
Sőt, ha még nem találta meg a megfelelő levelezőrendszert hírleveléhez, annak kiválasztásához is adunk tanácsokat: segítünk kiválasztani az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbbet.

Talán meglepő, de egy edm esetében a szövegírás SEO optimalizálása pont olyan fontos, mintha egy weboldalra kerülő cikkről lenne szó. Mi erre is odafigyelünk.

Weboldalak, landing page-ek

Ebben is segítünk. Rövid határidővel vállaljuk weboldala elkészítését, legyen szó akár blogról, termékbemutatóról vagy teljes portálról. Írja meg elképzeléseit és jelentkezünk a megoldással!

Sajtóanyagok, PR cikkek

Új terméket vagy szolgáltatást vezetne be? Megírjuk a sajtóanyagokat és összeállítjuk a szükséges sajtócsomagot (cikkek, fotók, illusztrációk, grafikonok, infografikák stb.).

Brossúrák, reklámanyagok

Print kiadványait – szórólapok, brossúrák, katalógusok, magazin reklámok stb. – akár a szövegezéstől a layoutig is megtervezzük és elkészítjük. Kapcsolatainknak köszönhetően segítünk a lehető legoptimálisabb nyomdai költségek elérésében is.

Írja meg nekünk röviden elképzeléseit

Ajánlatkérés
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek