Oldal kiválasztása

Ötletgyár

Üdvözöljük az Ötletgyárban!

 

Blogolnia kellene a céges honlapon, de már a témakeresésnél elakad és ötlete sincs miről írhatna? Nálunk hozzájuthat olyan témaötletekhez, amelyekből vevőcsalogató blogbejegyzéseket készíthet!

Ez az a hely, ahol a tevékenységére szabott, egyedi, aktuális és látogatószerző blogbejegyzési javaslatokat kaphat. Ez egy valóban inspiráló szolgáltatás!
Mint bizonyára Ön is tudja már, a probléma, amely gátja lehet a vevő számára érdekes és értékes tartalomnak: a téma megtalálása.
Sok időt elvisz, hogy témák után kutat, amelyeket megírhatna üzleti blogjában.
Nem tudja hol keressen ötleteket és a keresgéléssel töltött idő miatt kevesebb idő marad a vállalkozással kapcsolatos többi teendőre.
Nem biztos abban, hogy megtalált és megírt témák valóban érdekelni fogják a célcsoportját?
Tudja, hogy a tartalom vonzza a honlapra a potenciális vevői, de nincs ideje a blogbejegyzések előkészítésére: kulcsszókutatásra, témakeresésre?
Tisztában van bele, hogy ha a fenti két pont miatt elakad, és inkább már nem is ír üzleti blogot, ezzel potenciális ügyfeleket veszít?
Éppen ezért érdemes igénybe vennie az Ötletgyárat, ahol csak leadja a rendelést és kész listát kap olyan témajavaslatokkal, amelyeket kidolgozva értékes tartalmat adhat a blogjában.

Az Ötletgyár háttere

A Szakíró szolgáltatásainak célja, hogy minőségi, vevőszerző honlapokat készítsen kis- és közepes vállalkozásoknak. A technikai kereten túl értékes tartalmakat is biztosít a honlapokhoz, üzleti blogokhoz. Húsz évnyi újságírói és több éves online marketing tapasztalat az, amely a hátteret biztosítja az Ötletgyárhoz.

Hogyan működik?

  • Nincs más feladata, mint kitölteni a megrendelőlapot. Felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megismerjük a termékét, szolgáltatását. Megnézzük, kielemezzük a blogját.
  • Felmérjük konkurenciája ilyen irányú tevékenységét, kielemezzük a célpiacot és megtaláljuk a vállalkozására szabott értékes témákat.
  • Elküldjük e-mailben a téma ajánlatainkat, vázlatokkal, kulcsszavakkal, terjedelem javaslattal.

 

Kinek ajánlott az Ötletgyár?

  • Azoknak, a kezdő vállalkozóknak, akik nem tudják miről írhatnának értékes tartalmat a célközönségüknek.
  • Azoknak, akiknek nem jut idejük felkutatni miről olvasnának jelenlegi és leendő ügyfelei.
  • Azoknak, akik most terveznek üzleti blogot indítani, de nem tudják milyen téma legyen benne.
  • Azoknak a vállalkozóknak, akik maguk írják üzleti blogjaikat, de kifogytak a témákból.
Fizetni banki átutalással vagy postai rózsaszín csekken lehet. A fizetési határidő 8 nap.
Áraink bruttó árak, amelyek 0% áfát tartalmaznak.
A csomag kifizetése (átutalás megérkezése) után azonnal küldjük az ajándék e-bookot, egy héten belül pedig a megrendelt csomagnak megfelelő témajavaslatokat és kiegészítő javaslatokat.
Ötletgyár megrendelő
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek