A Szakíró.hu oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a hazai kis- és középvállalkozásokat (kkv) termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésében, a ma elérhető leghatékonyabb eszközzel: a tartalommarketinggel.

Mi tagadás, ezzel a céllal létrejött már jónéhány hasonló kezdeményezés.

Miben nyújtunk mi többet?

Több mint 20 év tapasztalatunk van cikkek, PR anyagok, dm és edm levelek írásában,
bármilyen témakörben megbízhat minket, hogy a ma leghatékonyabb tartalommarketing segítségével sikerre segítsük cégét, termékét, szolgáltatását, személyes márkáját,
nem csak a tartalomban, hanem akár a technikai háttér kialakításában is segítünk: hardver és szoftver tekintetében egyaránt tudunk tanácsot adni,
nincs még blogja, portálja, lassan készül a landing page? Ebben is rendelkezésére állunk, legyen szó szinte bármilyen webes felület elkészítéséről.

Tapasztalat, megbízhatóság, fejlődés

Kollégáink több évtizedes újságírói, szerkesztői, fotós, videós, fejlesztői tapasztalattal rendelkeznek, de nem ülnek babérjaikon, hanem folyamatosan sajátítják el a legújabb technikákat, figyelik a trendeket, kutatják a hatékonyabb megoldásokat.
Minden cikk egyedi. Mi nem másolunk, nem adjuk el ugyanazt az anyagot mindenkinek. Így blogja az olvasók számára valódi csemegékkel szolgál és elkerülheti azt is, hogy egy esetleges másolt tartalom miatt a Google és más keresőmotorok visszaminősítsék oldalát, rontva ezzel a látogatottságot és csökkentve cége bevételét.
Ebben nyújtunk többet, mint konkurenseink. Ami még fontos: nem egyszerűen ügyfélként tekintünk arra, aki megbíz minket, szívügyünk, hogy sikerre vigyük vállalkozását.