Legyen vonzó, ügyfélcsalogató honlapja

Ha még nincs honlapja, vagy már elavult trendeket követ a meglévő, mi elkészítjük Önnek cége új, vonzó, bevételnövelésre és még több ügyfél elérésére optimalizált új weboldalát. A honlap készítés ára gyorsan megtérül, hála az átgondolt SEO optimalizálásnak.

Ötlet, megvalósítás, népszerűsítés!

Görgessen le, hogy megtudja, miként lehet bevételnövelő honlapja!

A világháló ma már nem csupán a távolságok leküzdésének egyik eszköze: az irodánktól, üzletünktől 100 méterre lévő potenciális ügyfél is nagyobb valószínűséggel talál ránk, ha céltudatosan és minőségi köntösben vagyunk jelen az interneten.

 

Miért minket válasszon?

A Szakíró.hu oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a hazai kis- és középvállalkozásokat (kkv) termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésében, a ma elérhető leghatékonyabb eszközzel: a tartalommarketinggel. Odáig azonban el is kell jutni, hiszen ha a vállalkozás nem rendelkezik saját honlappal akkor nincs hol közzétenni a vevőcsalogató tartalmat. Mi ebben is tudunk segíteni: akár teljes arculattervezéssel egybekötve is elkészítjük weboldalát.

 

  • Legyen szó egyetlen termék bevezetéséhez szükséges landing page-ről, több aloldalból álló céges honlapról, webshopról, online magazinról, mi bármelyik elkészítését vállaljuk.
  • tudjuk, mire érdemes most odafigyelni: hangoljon velünk az  új trendekre
  • figyelünk indentitására, így az interneten megtarthatja saját stílusát
  • weboldalát mobil eszközökre is optimalizáljuk
  • közösen találjuk ki Önnel, mire van szüksége: ha elakad, segítünk, ha kérése van, megoldjuk
  • teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: a webdizájntól, az animációk és fotók készítésén át, a szövegírásig mindenben rendelkezésére állunk
  • segítünk a népszerűsítésben: SEO-val és tartalommal kapcsolatban is adunk tanácsot

 

A webfejlesztés ára számtalan tényezőtől függ. Sok összetvő van, amelyek befolyásolhatják az árat, de hogy jó hírt is mondjunk: összességében lehet, hogy olcsóbban jön ki a végére, mintha csak egyszerű weboldal készítést rendelt volna. Mi akár a honlap szöveges tartalmának összeállításában is tudunk segíteni, sőt, vállaljuk a SEO optimalizálást is. Az itt feltüntetett árak irányárak. Kérjen egyedi árajánlatot erre a linkre kattintva!

Referencia oldalak

Tekintse meg referencia oldalainkat. Többek között mi készítjük a Techwok.hu és a Könyved.hu online magazinokat is.

További lehetőségek

Honlapját, landig page-eit, webshopját természetesen a kívánságainak megfelelően készítjük el. De mi történik akkor, ha még nagyon kezdeti elképzelései vannak? Esetleg nem is tudja, mire is lenne szüksége pontosan, hogy weboldala valóban hasznot hozzon vállalkozásának? Mi a webfejlesztés legelején is tudunk segíteni, hogy összeállítsunk egy cégének, szolgáltatásainak megfelelő weblapot.

 

Mi ilyenkor is segítünk!

Tevékenysége, szolgáltatásai, termékei alapján ötleteket adunk az oldalának felépítéséhez, a vonzó tartalom elkészítéséhez. De akár folyamatos tartalommal is fel tudjuk tölteni honlapját, bármilyen témában, hogy ügyfelei biztosan visszajárjanak és így megismerjék új szolgáltatásait, termékeit is.

Segítünk az edm kampányok lebonyolításában, a hírlevél szoftver kiválasztásában, az ügyfelek toborzásához előnyt jelentő, letölthető e-bookok elkészítésében, a közösségi oldalakon történő, megfelelő megjelenésben.

Elkészítjük hirdetéseit, bannereit, de ha még nincs, akár logóját, arculati terveit is.

Minderről bővebben a További lehetőségek gombra kattintva olvashat.

Miben segíthetünk még?