[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” admin_label=”Szakasz” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_header title=”Legyen vonzó, ügyfélcsalogató honlapja” background_layout=”dark” header_fullscreen=”on” header_scroll_down=”on” scroll_down_icon=”%%8%%” background_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.63)” admin_label=”Teljes szélességű fejléc” _builder_version=”3.0.47″ background_image=”http://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/05/office-614213-opt.jpg” background_url=”http://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/05/office-614213-opt.jpg”]Ha még nincs honlapja, vagy már elavult trendeket követ a meglévő, mi elkészítjük Önnek cége új, vonzó, bevételnövelésre és még több ügyfél elérésére optimalizált új weboldalát. A honlap készítés ára gyorsan megtérül, hála az átgondolt SEO optimalizálásnak.

Ötlet, megvalósítás, népszerűsítés!

Görgessen le, hogy megtudja, miként lehet bevételnövelő honlapja!
[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ background_color=”#ffffff” admin_label=”section” module_id=”reszletek” custom_padding_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Szöveg” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]A világháló ma már nem csupán a távolságok leküzdésének egyik eszköze: az irodánktól, üzletünktől 100 méterre lévő potenciális ügyfél is nagyobb valószínűséggel talál ránk, ha céltudatosan és minőségi köntösben vagyunk jelen az interneten.

 

Miért minket válasszon?

A Szakíró.hu oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a hazai kis- és középvállalkozásokat (kkv) termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésében, a ma elérhető leghatékonyabb eszközzel: a tartalommarketinggel. Odáig azonban el is kell jutni, hiszen ha a vállalkozás nem rendelkezik saját honlappal akkor nincs hol közzétenni a vevőcsalogató tartalmat. Mi ebben is tudunk segíteni: akár teljes arculattervezéssel egybekötve is elkészítjük weboldalát.

 

  • Legyen szó egyetlen termék bevezetéséhez szükséges landing page-ről, több aloldalból álló céges honlapról, webshopról, online magazinról, mi bármelyik elkészítését vállaljuk.
  • tudjuk, mire érdemes most odafigyelni: hangoljon velünk az  új trendekre
  • figyelünk indentitására, így az interneten megtarthatja saját stílusát
  • weboldalát mobil eszközökre is optimalizáljuk
  • közösen találjuk ki Önnel, mire van szüksége: ha elakad, segítünk, ha kérése van, megoldjuk
  • teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: a webdizájntól, az animációk és fotók készítésén át, a szövegírásig mindenben rendelkezésére állunk
  • segítünk a népszerűsítésben: SEO-val és tartalommal kapcsolatban is adunk tanácsot

 

A webfejlesztés ára számtalan tényezőtől függ. Sok összetvő van, amelyek befolyásolhatják az árat, de hogy jó hírt is mondjunk: összességében lehet, hogy olcsóbban jön ki a végére, mintha csak egyszerű weboldal készítést rendelt volna. Mi akár a honlap szöveges tartalmának összeállításában is tudunk segíteni, sőt, vállaljuk a SEO optimalizálást is. Az itt feltüntetett árak irányárak. Kérjen egyedi árajánlatot erre a linkre kattintva!
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/05/44426-O48JJ2.jpg” admin_label=”Kép” _builder_version=”3.0.100″ animation_direction=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation=”left” sticky=”off”] [/et_pb_image][et_pb_cta title=”Referencia oldalak” button_url=”http://szakiro.hu/referencia” button_text=”Megnézem!” admin_label=”Cselekvésre felhívás gomb” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]Tekintse meg referencia oldalainkat. Többek között mi készítjük a Techwok.hu és a Könyved.hu online magazinokat is.
[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” admin_label=”Szakasz” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Teljes szélességű fejléc” _builder_version=”3.0.47″ background_image=”http://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/05/diary-968592.jpg” parallax=”on” background_url=”http://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/05/diary-968592.jpg”] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Szakasz” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”Sor” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Szöveg” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

További lehetőségek

Honlapját, landig page-eit, webshopját természetesen a kívánságainak megfelelően készítjük el. De mi történik akkor, ha még nagyon kezdeti elképzelései vannak? Esetleg nem is tudja, mire is lenne szüksége pontosan, hogy weboldala valóban hasznot hozzon vállalkozásának? Mi a webfejlesztés legelején is tudunk segíteni, hogy összeállítsunk egy cégének, szolgáltatásainak megfelelő weblapot.

 

Mi ilyenkor is segítünk!

Tevékenysége, szolgáltatásai, termékei alapján ötleteket adunk az oldalának felépítéséhez, a vonzó tartalom elkészítéséhez. De akár folyamatos tartalommal is fel tudjuk tölteni honlapját, bármilyen témában, hogy ügyfelei biztosan visszajárjanak és így megismerjék új szolgáltatásait, termékeit is.

Segítünk az edm kampányok lebonyolításában, a hírlevél szoftver kiválasztásában, az ügyfelek toborzásához előnyt jelentő, letölthető e-bookok elkészítésében, a közösségi oldalakon történő, megfelelő megjelenésben.

Elkészítjük hirdetéseit, bannereit, de ha még nincs, akár logóját, arculati terveit is.

Minderről bővebben a További lehetőségek gombra kattintva olvashat.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_cta title=”Miben segíthetünk még?” button_url=”http://szakiro.hu/weboldal-keszites-cikkek-irasa-mobil-appok-szakiro-hu/” button_text=”További lehetőségek” background_color=”#e02b20″ admin_label=”Cselekvésre felhívás gomb” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]