Tekintse meg árlistánkat, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

Amennyiben érdekli valamelyik szolgáltatásunk, de nem biztos az árak kalkulálásában, kérjen egyedi árajánlatot az oldalon található űrlap kitöltésével.
Kérek egyedi árajánlatot

Árainkat befolyásolja, hogy pontosan milyen témákról, milyen rendszerességgel és mekkora terjedelemben írunk. Ugyanígy egy honlap elkészítésénél is számtalan tényező van, amelyek növelhetik, vagy akár csökkenthetik is az árat. Például a weboldal készítés ára erősen függ a leendő oldal összetettségétől, miközben ha a weboldalának technikai, grafikai összeállítását és folyamatosan bővülő blogot, vagy egyéb tartalmat is rendel, csomagban jelentős egyéni kedvezményt tudunk biztosítani.

Ennek megfelelően az itt feltüntetett árak irányárak. Amennyiben érdekli valamelyik szolgáltatásunk, kérjen egyedi árajánlatot.

A megrendelhető tartalmakkal (szövegírás, fotózás, videokészítés, animációk készítése, cikkírás stb.) kapcsolatban részletes ismertetést talál erre a linkre kattintva. A weboldal készítés ára megtalálható ezen az oldalon, de mint fentebb már említettük: a weboldal készítés ára változhat, ha egyénre szabott árajánlatot kér, elképzeléseinek rövid vázolásával.

A feltüntetett árak nettó árak, 0% áfával. Nem tartalmazzák a szerver bérlés és domain megrendelés díjait sem. Utóbbiakra szívesen adunk árajánlatot, de akár meglévő szerverén is elkészítjük honlapját.

Rendelhető tartalmak

Tudjon meg mindent a rendelhető tartalmakról.
Az árak érvényesek: 2018.01.01. – 2018.12.31.

Amennyiben weboldalán a fentieknél több technikai megoldásra (kártyás fizetés, jogosultságkezelő rendszer, többnyelvű felület stb.), vagy – az oldalak elkészítésekor ingyenes SEO előkészítésen felül – részletes SEO tanácsadásra, esetleg SEO optimalizált tartalomra is szüksége lenne, kérjen egyedi árajánlatot.

Referencia oldalak

Tekintse meg referencia oldalainkat. Többek között mi készítjük a Techwok.hu és a Paleolcso.hu online magazinokat is.

Az árak tájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatot a téma és a megjelenési gyakoriság függvényében tudunk adni, előzetes egyeztetés után. Az árak nettó árak, 0% áfával.

Mobilalkalmazások fejlesztése kkv-knak

Nem csak weboldalát készítjük el és töltjük fel tartalommal. Egy mobilaklamazás kiváló lehetőség, ha szeretné növelni ügyfélkörét, megrendelői számát. Kívánságára egyedi árajánlatot adunk iOS vagy Android platformra egyaránt egy céges mobilalkalmazás elkészítésére.

Vonzó funkciók mobilon és tableten egyaránt

Alkalmazása a multimédiás elemekről a QR kód leolvasóig szinte bármit tartalmazhat: kihasználhatjuk például az okoseszközök GPS funkcióját, az azonnali üzenetek küldésének lehetőségét. Ügyfeleivel minden szükséges információ megoszthat alkalmazásán keresztül, sőt, akár kommunikálhat is velük ilyen módon.
Ha már van céges honlapja, e-boltja, egy ilyen app segítségével tovább növelheti azok forgalmát

Megvalósítjuk elképzeléseit

Ha röviden összefoglalja elképzeléseit, összeállítjuk az Ön testreszabott ajánlatát, hogy valóban az üzletét segítő appal jelenhessen meg az alkalmazásboltokban.

Miként segíthetünk még cége sikerében?

A megfelelő és folyamatosan frissülő szövegek, cikkek mellett szükség lesz különféle multimédia tartalmakra is. Mi ezek elkészítését is vállaljuk, rövid határidővel, kedvező áron!

Fotózás, videók, animációk

Ha termékfotóra, lifestyle képekre van szüksége weboldalához vagy print kiadványaihoz, elkészítjük. Videóval, animációval vonzana több látogatót? Elkészítjük, vagy megvágjuk hozott felvételeit. Screencam videók, animált prezentációk készítését is vállaljuk.

Explainer videók, prezentációk

Ha termékeit vagy szolgáltatásait explainer videókkal tenné ismertebbé, mi annak elkészítését is vállaljuk. Így látványos animáció segítségével mondhat el minden fontos tudnivalót leendő ügyfeleinek, izgalmas formába öntve és érthetően. Nem szeretne unalmas előadásokat tartani? Mi olyan prezentációt készítünk, amely nem csak tökéletesen alkalmazkodik a választott témához, de figyelemfelkeltő és izgalmas is, anélkül, hogy elvonná a figyelmet az Ön mondanivalójáról.

Digitális kiadványok

Ha e-bookot, lapozható (Flash vagy HTML5) digitális magazint, iBookot, multimédiás cégbemutató CD-t (vagy például USB-s névjegyre másolható multimédia cégbemutatót) szeretne, több évtizedes tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére ennek megvalósításához.

Kiadványszerkesztés, logó- és arculattervezés

Ha induló cégének még nincs logója, vagy megújítaná a korosodó régit, ebben is állunk rendelkezésére. Sőt, akár a teljes arculattervezést is megoldjuk.
Prospektusra, szórólapra lenne szüksége? A tervezéstől a nyomdai előkészítésig vállaljuk ezt is.