Ötletgyár

Blogolnia kellene a céges honlapon, de már a témakeresésnél elakad és ötlete sincs miről írhatna? Nálunk hozzájuthat olyan témaötletekhez, amelyekből vevőcsalogató blogbejegyzéseket készíthet!
Bővebben

Üdvözöljük az Ötletgyárban!

Ez az a hely, ahol a tevékenységére szabott, egyedi, aktuális és látogatószerző blogbejegyzési javaslatokat kaphat. Ez egy valóban inspiráló szolgáltatás!

Mint bizonyára Ön is tudja már, a probléma, amely gátja lehet a vevő számára érdekes és értékes tartalomnak: a téma megtalálása.

  • Sok időt elvisz, hogy témák után kutat, amelyeket megírhatna üzleti blogjában.
  • Nem tudja hol keressen ötleteket és a keresgéléssel töltött idő miatt kevesebb idő marad a vállalkozással kapcsolatos többi teendőre.
  • Nem biztos abban, hogy megtalált és megírt témák valóban érdekelni fogják a célcsoportját?
  • Tudja, hogy a tartalom vonzza a honlapra a potenciális vevői, de nincs ideje a blogbejegyzések előkészítésére:  kulcsszókutatásra, témakeresésre?

Tisztában van bele, hogy ha a fenti két pont miatt elakad, és inkább már nem is ír üzleti blogot, ezzel potenciális ügyfeleket veszít?

Éppen ezért érdemes igénybe vennie az Ötletgyárat, ahol csak leadja a rendelést és kész listát kap olyan témajavaslatokkal, amelyeket kidolgozva értékes tartalmat adhat a blogjában.

Az Ötletgyár háttere

A Szakíró szolgáltatásainak célja, hogy minőségi, vevőszerző honlapokat készítsen kis- és közepes vállalkozásoknak. A technikai kereten túl értékes tartalmakat is biztosít a honlapokhoz, üzleti blogokhoz. Húsz évnyi újságírói és több éves online marketing tapasztalat az, amely a hátteret biztosítja az Ötletgyárhoz.

Kinek ajánlott az Ötletgyár?

  • Azoknak, a kezdő vállalkozóknak, akik nem tudják miről írhatnának értékes tartalmat a célközönségüknek.
  • Azoknak, akiknek nem jut idejük felkutatni miről olvasnának jelenlegi és leendő ügyfelei.
  • Azoknak, akik most terveznek üzleti blogot indítani, de nem tudják milyen téma legyen benne.
  • Azoknak a vállalkozóknak, akik maguk írják üzleti blogjaikat, de kifogytak a témákból.

Hogyan működik?

Nincs más feladata, mint kitölteni a megrendelőlapot. Felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megismerjük a termékét, szolgáltatását. Megnézzük, kielemezzük a blogját.

Felmérjük konkurenciája ilyen irányú tevékenységét, kielemezzük a célpiacot és megtaláljuk a vállalkozására szabott értékes témákat.

Elküldjük e-mailben a téma ajánlatainkat, vázlatokkal, kulcsszavakkal, terjedelem javaslattal.

Most ajándék e-book!

AJándék e-book!

Amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat, egy hasznos ajándékkal is szolgálunk: megkapja e-book (PDF) összeállításunkat, amelyben részletesen elmeséljük, miként írhat blogjában SEO optimalizált (vagyis a Google által is könnyen megtalálható) blogbejegyzéseket, az általunk ajánlott témák és kulcsszavak alapján. Sőt, azt is elmondjuk, honnan szerezhet hozzá szabadon felhasználható illusztrációkat.

Ötletgyár csomagok

Fizetni banki átutalással vagy postai rózsaszín csekken lehet. A fizetési határidő 8 nap.
Áraink a 0% áfát tartalmaznak.

A csomag kifizetése (átutalás megérkezése) után azonnal küldjük az ajándék e-bookot,
egy héten belül pedig a megrendelt csomagnak megfelelő témajavaslatokat és kiegészítő javaslatokat.

Megrendelés

Ötletgyár megrendelő
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek