Helyrehozzuk elrontott, haszontalannak tűnő weboldalát

Itt a lehetőség, hogy korábban összecsapott, most pedig haszontalannak, sőt, ráfizetésnek tűnő webodalát leporolja és segítségével több ügyfélre, üzleti partnerre tegyen szert.
Mi helyrehozzuk elrontott weboldalát, beleértve a modern megjelenést, a csábító tartalmat, és a hatékony SEO optimalizálást is.
Meglepő trend uralkodik a hazai kis- és közepes vállalatoknál: sokan vagy egyáltalán nem költenek céges weboldal készítésére, vagy beérik valamilyen egyszerű, házilag fabrikált megoldással, hogy legalább minimális internetes jelenléte legyen a cégnek. Utóbbi azonban sokszor rosszabb, mintha egyáltalán nem jelennének meg a weben, hiszen egy honlap lehet akár az első benyomás is a leendő ügyfelek, partnerek számára, s ha ez negatív érzelmeket vált ki, akkor bizony konkrét üzletektől, vagyis bevételtől is eleshetünk.

 

Megoldás: a Szakíró.hu honlapszerviz szolgáltatása

Itt a lehetőség, hogy korábban összecsapott, most pedig haszontalannak, sőt, ráfizetésnek tűnő webodalát leporolja és segítségével több ügyfélre, üzleti partnerre tegyen szert. Mi helyrehozzuk elrontott weboldalát, beleértve a modern megjelenést, a csábító tartalmat, és a hatékony SEO optimalizálást is.

Miért van rá szüksége?

Ön tisztában van weboldala üzleti hatékonyságával? Ha az alábbiak közül akár csak egy pont is ráillik az oldalára, érdemes lesz az utánuk következő bekezdést is elolvasnia.

  • Nem található meg az oldal a keresőkben, szinte semmilyen kulcsszóval: 
Ha az oldal tartalma nincs megfelelően optimalizálva az online keresőkhöz, a lehetséges ügyfelek és partnerek nem találnak rá. Ellenben rátalálhatnak helyette a konkurenciára. Lássuk be, ez meglehetősen komoly probléma!
  • Szétesik a weboldal az okostelefonokon: A felhasználók többsége lassan többet internezik a mobilon, mint asztali gépen, vagy notebookon. A mobil böngészőben keresnek információkat, s így persze szolgáltatásokat, termékeket is. A keresőoldalak szerencsére mobilon is remekül működnek, de mire megy vele a cég, ha a találatok betöltése után az ügyfél csak káoszt talál? Ha a weboldalt nem optimalizálták mobilos megjelenésre, az szintén ügyfelek és lehetséges partnerek elvesztéséhez vezethet. Ellenben remekül erősítheti a konkurenciát, ha így hagyja weblapját.
  • Nincs megfelelő tartalom: 
Hiányosak az oldalon található információk a szolgáltatásokról, termékekről, cégekről? Eladnának, de nincs online bolt az oldalon? Tanácsokat adnának, de még egy blogot sem sikerült beüzemelni? Nem jelennek meg sehol a céggel kapcsolatot hírek? Pedig a frissülő tartalom nagyon sok szempontból fontos az online megjelenésnél. Érdemes foglalkozni vele, mert komolyan hozzájárulhat a bevételnöveléshez.
  • Idejét múlt a külső és a felépítés? 
A megfelelő csomagolás a weben is számít! Az első benyomás megalapozza az ügyfelek és partnerek bizalmát. Ha már itt elrontjuk, el sem jutunk az eladásig, ügyfélszerzésig.

 

Nem tudja, merre induljon tovább?

Ha a fenti pontok közül akár csak egy is ráillik céges weboldalára, érdemes sürgősen tenni valamit. Ha nem tudja, merre induljon tovább, de szeretne mielőbb egy modern, bevételnövelő honlapot a cégének, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes állapotfelmérés

Rendelje meg az ingyenes állapotfelmérést. Mi átnézzük weboldalát, egyeztetünk Önnel technikai és tartalmi kérdéseket, majd elkészítjük a személyre szabott árajánlatot, honlapja hatékony megújításához.

Kérem az ingyenes állapotfelmérést és az árajánlatot

Állapotfelmérés megrendelése
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek
Share This