[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_header title=”Helyrehozzuk elrontott, haszontalannak tűnő weboldalát” background_layout=”dark” header_fullscreen=”on” header_scroll_down=”on” background_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.7)” _builder_version=”3.0.106″ title_font_size=”38px” content_font_size=”16px” background_image=”https://szakiro.hu/wp-content/uploads/2018/03/smartmockups_jezha66p.jpeg” max_width_tablet=”50px”]

Itt a lehetőség, hogy több bevételre, ügyfélre, üzleti partnerre tegyen szert. Helyrehozzuk elrontott weboldalát: modern megjelenés, csábító tartalom és hatékony SEO optimalizálás.

[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″ border_style=”solid”]

Megoldás: a Szakíró.hu honlapszerviz szolgáltatása

Itt a lehetőség, hogy korábban összecsapott, most pedig haszontalannak, sőt, ráfizetésnek tűnő webodalát leporolja és segítségével több ügyfélre, üzleti partnerre tegyen szert. Mi helyrehozzuk elrontott weboldalát, beleértve a modern megjelenést, a csábító tartalmat, és a hatékony SEO optimalizálást is.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″ border_style=”solid”]

Miért van rá szüksége?

Ön tisztában van weboldala üzleti hatékonyságával? Ha az alábbiak közül akár csak egy pont is ráillik az oldalára, érdemes lesz az utánuk következő bekezdést is elolvasnia.

  • Nem található meg az oldal a keresőkben, szinte semmilyen kulcsszóval: 
Ha az oldal tartalma nincs megfelelően optimalizálva az online keresőkhöz, a lehetséges ügyfelek és partnerek nem találnak rá. Ellenben rátalálhatnak helyette a konkurenciára. Lássuk be, ez meglehetősen komoly probléma!
  • Szétesik a weboldal az okostelefonokon: A felhasználók többsége lassan többet internezik a mobilon, mint asztali gépen, vagy notebookon. A mobil böngészőben keresnek információkat, s így persze szolgáltatásokat, termékeket is. A keresőoldalak szerencsére mobilon is remekül működnek, de mire megy vele a cég, ha a találatok betöltése után az ügyfél csak káoszt talál? Ha a weboldalt nem optimalizálták mobilos megjelenésre, az szintén ügyfelek és lehetséges partnerek elvesztéséhez vezethet. Ellenben remekül erősítheti a konkurenciát, ha így hagyja weblapját.
  • Nincs megfelelő tartalom: 
Hiányosak az oldalon található információk a szolgáltatásokról, termékekről, cégekről? Eladnának, de nincs online bolt az oldalon? Tanácsokat adnának, de még egy blogot sem sikerült beüzemelni? Nem jelennek meg sehol a céggel kapcsolatot hírek? Pedig a frissülő tartalom nagyon sok szempontból fontos az online megjelenésnél. Érdemes foglalkozni vele, mert komolyan hozzájárulhat a bevételnöveléshez.
  • Idejét múlt a külső és a felépítés? 
A megfelelő csomagolás a weben is számít! Az első benyomás megalapozza az ügyfelek és partnerek bizalmát. Ha már itt elrontjuk, el sem jutunk az eladásig, ügyfélszerzésig.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.60″ border_style=”solid”]

Nem tudja, merre induljon tovább?

Ha a fenti pontok közül akár csak egy is ráillik céges weboldalára, érdemes sürgősen tenni valamit. Ha szeretne mielőbb egy modern, bevételnövelő honlapot a cégének, vegye fel velünk a kapcsolatot!
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_cta title=”Ingyenes állapotfelmérés” button_url=”#allapotfelmeres” button_text=”Megrendelem” background_color=”#e02b20″ _builder_version=”3.0.60″ border_style=”solid”]Rendelje meg az ingyenes állapotfelmérést. Mi átnézzük weboldalát, egyeztetünk Önnel technikai és tartalmi kérdéseket, majd elkészítjük a személyre szabott árajánlatot, honlapja hatékony megújításához.
[/et_pb_cta][et_pb_image src=”https://szakiro.hu/wp-content/uploads/2016/02/43452-O3RY13.jpg” _builder_version=”3.0.100″ border_style=”solid” animation=”off” sticky=”off”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text module_id=”allapotfelmeres” _builder_version=”3.0.60″ border_style=”solid”]

Kérje az ingyenes állapotfelmérést és az árajánlatot!

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.60″ border_style=”solid”]

Állapotfelmérés megrendelése
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]